به وب سایت دانشکده فنی و حرفه ای سما خوش آمدید

مراحل ثبت درخواست شناسه تدریس

اساتید محترم که در ترم قبل در این دانشکده تدریس داشته اند با کد ملی خود می توانند به لینک زیر مراجعه نموده و درخواست شناسه تدریس نمایند و اساتیدی که ترم اول هست که در این دانشکده تدریس می نمایند باید به آقای لازمی مراجعه نمایند تا اطلاعاتشان در سیستم سیدا ثبت گردد و بعد از 24 ساعت می تواند برای درخواست شناسه تدریس اقدام نمایند.

درخواست شناسه تدریس

بعد از ورود به سایت موارد ذیل را جهت درخواست شناسه تدریس انجام دهید.

1- از منو بالا گزینه تکمیل اطلاعات را کلیک نموده و تمامی فیلد ها را تکمیل نمایید و در پایان کلید ذخیره را بزنید.

2- از منو بالا گزینه سوابق تحصیلی را کلیک نموده و اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی خود را تکمیل نمایید و در پایان کلید ذخیره را بزنید.(در صورتی که دانشگاه محل تحصیل شما در لیست نبود گزینه سایر را انتخاب نمایید.)

3- 1- از منو بالا گزینه تآپلود مدارک را کلیک نموده و اسکن تمامی مدارک مورد نیاز از قبیل (تمامی صفحات شناسنامه - پشت و روی کارت ملی - مدارک تحصیلی : لیسانس - فوق لیسانس و ... - کارت پایان خدمت) را آپلود نمایید در ضمن حجم فابلها بیش از 400 KB نباشد .در پایان کلید ذخیره را بزنید.

4- بعد از ثبت تمامی موارد بالا از منو سمت راست گزینه درخواست شناسه تدریس را زده و با تایید 4 مرحله درخواست شما ثبت می شود و از طریق همین سایت قسمت (پیگیری وضعیت صدور شناسه تدریس )قابل پیگیری می باشد.