به وب سایت دانشکده فنی و حرفه ای سما خوش آمدید

نام  ونام خانوادگي :عليرضا لازمي
مدرك تحصيلي :كارشناسي حسابداري
سلبقه فعاليت دربخش آموزشي  :15 سال

مجموعه آموزشي  آموزشكده شامل  بخش هاي نظير برنامه ريزي آموزشي ، امتحانات ، پذيرش وثبت نام ، امور تشكيل كلاسها مي باشد . هم چنيني ارتباط تنگا تنگ برامورفارغ التحصيلان واموردانشجويي قابل توجه است  .تابحال آموزشكده با پذيرش بالغ بر 1000 نفر وفارغ لتحصيلي بيش از 500 نفر به فعاليت ادامه داده است ودرحال حاضر 300 نفر دانشجو دررشته هاي حسابداري ، معماري ، كامپيوتر ، ساختمان ، طراحي دوخت  مشغول به تحصيل مي باشند . آموزش بعنوان خط توليد يك مركز آموزشي از اهميت فوق العاده اي برخوردار مي باشد ولازم ميباشد دانشجويان وهم چنين اساتيد با اطلاع كامل از قوانين ومقررات آموزشي درجهت بالندگي بهتر دايره آموزش شريك باشند .

راهنمايي پذيرش دانشجو

پذيرش دانشجو دردوره كارداني پيوسته دانشگاه آزاد اسلامي وهم چنين سما هرساله از طريق آزمون ورودي ((كنكور)) كه درمرداد ماه برگزار ميگردد امكان پذير خواهد بود وثبت نام اين آزمون درارديبهشت ماه هرسال از طريق مراجعه به سايت  دفتر آزمون امكان پذير خواهد بود ضمناً براساس بخشنامه هاي سازمان مركزي هرساله (( تا بحال ))مجوز پذيرش به شكل بدون آزمون (به شرط شركت درآزمون آينده  )) داده خواهدشد .